Snön som tvättmedel

100130

Vi tog vovven på en liten för att köpa spik och handla lite enkom för att hon ska lära sig att åka bil. Det gick hyfsat och flera gullade med henne. Maken har snickrat, innertaket har börjat komma på plats i badrummet. Själv har jag städat, läst och tagit det lugnt. Efter tips har vi lagt ut en fårfäll i snön. Det lär vara ett alldeles utmärkt sätt att tvätta fällen ren, nåja renare.

Kvällens middag, en wokad anrättning, blev inte riktigt vad vi tänkt oss. Av misstag kryddade vi med 1 msk vitpeppar istället för ingefära. Vi försökte dämpa det hela med youghurt men det hjälpte föga. Läpparna brände och slemhinnorna svällde. Den middagen glömmer vi inte i första taget.



Fårfäll i snön

Kommentarer
Postat av: Marie

Tjena hallå! Nu är jag här och läser igen! :) Har haft så mycket annat kring datorer så har inte orkat med bloggarvärlden riktigt men ordningen nu återställd! ;) Skoj att se lilla vovven se lite kaxigare och större ut nu och det går framåt med badrummet ser jag.

Så skoj att se hur ni har det, kramar till er alla tre!

Marie

2010-01-31 @ 14:20:33
URL: http://livsresande.blogspot.com
Postat av: Marie

Glömde ju skriva att mattor är suveränt att tvätta i snön... bara dra dem i snön några gånger, skaka och hänga upp på vädring en stund. Det blir så fräscht inne när man sen lägger på dem... helt underbart! Sen kan man ju se 'effekten' i snön därtill... ;)

2010-01-31 @ 14:23:15
URL: http://livsresande.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0