Äntligen

110821

Igår var det dags, vi hade invigning av nya badkaret i vårat nya badrum. Champangedrickande till badets massge. Efter att ha jobbat med badrummet i över två år är det nu tagit i bruk. Visst, det finns lite småsaker kvar att göra, men vi använder det nu i alla fall. Om jag får säga det själv så har det blivit riktigt lyckat med lite små detaljer som få har i sina badrum.Bubbel både i badet och glasen.

Icke-favorit i repris

110820

Hemma efter två dagar i blåsiga Halmstad och vad hittar vi väl då? Jo, vildsvin som återigen varit och bökat i vår trädgård. Ska man putsa bössan och ut i natt och vaka tro?Gräsmattans stora sår.

Brygginvigning

110815

I går kväll var vi på brygginvigning hos våra vänner Reinhard och Mona. Stora delar av grannskapet var bjudet. Tyvärr kunde vi bara beskåda bryggan, inte äta där, då den var invarderad av flygmyror. Istället bjöds på förtäring med dryck i deras härliga stuga. Blev några trevliga timmar där i trevligt sällskap.Samling för inspektion på nya bryggan

Trädgårdsfest

110807

I går kväll hade vi bjudit in våra grannar till grillfest. Vi stod för grillen, fika och tak över huvudet. Gästerna fick ha med sig något att grilla och dryck. Det hela blev en mycket lyckad föreställning där fastboende och sommartorpare fick mötas i en härlig blandning. Mycket skratt och härlig stämning, de sista gick inte hem förrän efter midnatt. Totalt var vi 26 stycken samlade. Man kan ju hoppas att detta blir en årlig tradition.Gänget samlat i tältet i skenet av ett par lampor.

RSS 2.0