Arbetsprov

100105

Jag har varit på arbetsprov och blivit lugnad att hjärtat är fint och någon kärlkramp finns inte. En elak inflammation är förmodligen vad jag har och medicin mot det finns. Sååå lättad. Köpte ett par nya valpleksaker när jag ändå var i stan, den nya lilla valpen kan ju få något eget och inte bara ärva Kottens nerbitna grejor. Det var jätteroligt att träffa väninnan Lena som lagade god laxlunch till oss. Mycket prat blev det också såklart.

Maken har varit och stämplat och nu åker vi skytteltrafik till våra tyska grannars hus för att elda. De har det lite kallt i sitt hus nu när det kommer tillbaka efter snart 4 månaders bortvaro till ett tomt hus.



Kameran hemkommen efter ett andra garantibesök i Solna.

Kommentarer
Postat av: Marie

Hej på er och god fortsättning på det nya året! Vilka flitiga bloggare ni är och så skoj att ni bloggar ihop. Låter jobbigt med sjukdom och trassel men skönt att det verkar ha vänt nu. Förstår ni ser fram emot valpen och hoppas kameran fungerar väl nu så den är redo! Håller med om att det är skoj att vi kan ha kontakt och lite koll på varandra via bloggarna, det är mycket trevligt. Så, på återhörande snart igen! Kram på er båda!

2010-01-06 @ 00:01:44
URL: http://livsresande.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0